VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘HAPS, BEERSEWEG ONG.’

Logo Cuijk

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Cuijk 2005 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Haps, Beerseweg ong.’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

 

Het plangebied ligt tussen Beerseweg 6a en 8 te Haps (5443 BE). Het plan maakt het bouwen mogelijk van twee vrijstaande woningen.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vier weken ter inzage van donderdag 14 november 2019 tot en met woensdag 11 december 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPHapsBeerseweg-VO01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer M. Brugman, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 13 november 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

 

Naar boven