Melding voorgenomen concentratie Mentha Capital Fund V Coöperatief U.A. en Van Vulpen Materieel B.V. en Van Vulpen Holding B.V., Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/19/037171

Op 5 november 2019 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

Mentha Capital Fund V Coöperatief U.A., Van Vulpen Materieel B.V. en Van Vulpen Holding B.V. wil overnemen.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Mentha Capital Fund V Coöperatief U.A.: is een onafhankelijke private equity maatschappij die participeert in gevestigde, middelgrote ondernemingen in Nederland en Vlaanderen, met een aantoonbaar groei- en winstpotentieel.

  • Van Vulpen Materieel B.V. en Van Vulpen Holding B.V.: is van oorsprong een familiebedrijf dat zich als aannemer toelegt op de installatie en onderhoud van infrastructuren die worden gebruikt voor de transport en distributie van elektriciteit, water en gas.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/19/037171 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Naar boven