Ontwerp bestemmingsplan Holterweg naast 54 Lugarde

Logo Lochem

 

NL.IMRO.0262 .buHolterwegna54La-BP31

 

Het bestemmingsplan Holterweg naast 54 Lugarde wijzigt de agrarische bestemming in een bedrijfsbestemming ten behoeve van een showroom voor tuinhuisjes en blokhutten. In het bestemmingsplan is een aanmeldnotitie m.e.r. beoordeling opgenomen in de bijlagen. Burgemeester en wethouders hebben besloten dat er geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld.

Contactpersoon T. Brouwer. Zaaknummer 2018-121853.

Ter Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 14 november 2019 voor de duur van zes weken tot en met 25 december 2019 ter inzage.

Het ontwerp bestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop "Zoeken plannen", waarna u de mogelijkheid heeft het bestemmingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerp bestemmingsplan of het planid-nummer (NL.IMRO.0262.buHolterwegna54La-BP31).

Op www.lochem.nl, tabblad ‘Woning, bouw en verbouw’ onder ‘Stukken inzien’ kunt u een directe link vinden naar de plaats waar het ontwerp bestemmingsplan digitaal kan worden ingezien. U kunt tevens op afspraak bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en Hoofdstraat 45 in Gorssel de stukken inzien (standaard digitaal of op verzoek op papier).

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

In uw zienswijze vermeldt u in ieder geval:

  • ontwerp bestemmingsplan

  • het zaaknummer

  • uw naam en adres

  • de datum waarop u het zienswijze indient

  • onderbouwing van uw zienswijze

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon (0573) 289 222.

 

Naar boven