Ontwerpbestemmingsplan 'Leidsevaart 52' ter inzage

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Leidsevaart 52’ met plancode NL.IMRO.0575.BPBGLeidsevaart52-ON01 ter inzage ligt. De procedure staat beschreven in artikel 6.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht.

Plangebied

Het plangebied ligt aan de Leidsevaart 52 in de kern Noordwijkerhout. Het ligt in de Hogeveense polder in het buitengebied, ten noordwesten van de kern Noordwijkhout.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan biedt het juridisch en planologisch kader voor het omzetten van een bedrijfswoning naar een burgerwoning aan de Leidsevaart 52 in de kern Noordwijkerhout. De voor de nieuwe ontwikkeling vereiste bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Tuin’ zijn in strijd met het geldende bestemmingsplan. Daarom is een aanpassing van het bestemmingsplan nodig.

Wijzigingen ten opzicht van het voorontwerp

Het ontwerpbestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het voorontwerp. Er is een aanvulling gedaan op basis van uitgevoerd onderzoek naar de invloed van gewasbeschermingsmiddelen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Leidsevaart 52’ ligt vanaf woensdag 13 november tot en met dinsdag 24 december 2019 ter inzage. Het is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering: NL.IMRO.0575.BPBGLeidsevaart52-ON01 .

Zienswijze indienen

Iedereen kan een zienswijze indienen. Dit moet binnen de termijn van de terinzagelegging (tot en met 24 december 2019) en kan mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk (gemotiveerd en ondertekend) worden ingediend. Een zienswijze moet worden gericht aan: de gemeenteraad van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Leidsevaart 52”. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, (071) 36 60 000.

Hyperlink:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0575.BPBGLeidsevaart52-ON01

Naar boven