Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Overheicop 39, Leerdam”

Logo Vijfheerenlanden

 

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Overheicop 39, Leerdam” ter inzage ligt vanaf vrijdag 8 november 2019

Het bestemmingsplan voorziet in vervangende nieuwbouw van een woning met een gewijzigde situering en bouwmogelijkheid op het betreffende perceel.

 

Het ontwerpbestemmingsplan kan vanaf vrijdag 8 november 2019 gedurende 6 weken, tijdens kantooruren, worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen.

De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1961.BPLDoverheicop39-ON01.

 

Gedurende de bovengenoemde inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de raad van gemeente Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Indien u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000 met de heer I. Slager van team Ruimtelijke Ontwikkeling. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

Vijfheerenlanden, 7 november 2019

Naar boven