Ontwerp wijzigingsplan ‘Buitengebied Veghel, wijzigingsplan Lage Biezen 1’

Logo Meierijstad

Voornemen wijziging van het bestemmingsplan

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met het bepaalde in artikel 26.4.1 van de regels van het bestemmingsplan Buitengebied maken burgemeester en wethouders bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van art. 3.6, eerste lid van de Wro het vigerende bestemmingsplan Buitengebied te wijzigen voor het splitsen van een cultuurhistorisch waardevolle boerderij op het adres Lage Biezen 1 in Veghel.

Het ontwerp wijzigingsplan Lage Biezen 1 ligt ter inzage met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 7 november tot 19 december 2019 voor een ieder in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp wijzigingsplan Lage Biezen 1 elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGV000BP0092019W-ON01

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Thieu van Asperen van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Veghel 6 november 2019

Naar boven