Ontwerp Omgevingsvisie Eindhoven

Logo Eindhoven

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat vanaf 7 november 2019 het ontwerp van de Omgevingsvisie Eindhoven ter inzage ligt. De omgevingsvisie heeft betrekking op het gehele grondgebied van de gemeente Eindhoven.

Inzage

Het ontwerp van de Omgevingsvisie Eindhoven ligt met ingang van donderdag 7 november 2019 tot en met woensdag 29 januari 2020 ter inzage. U kunt het plan inzien op de gemeentelijke website  www.eindhoven.nl/omgevingsvisie en bij het Inwonersplein (Stadskantoor), Stadhuisplein 10, Eindhoven. De openingstijden van het Inwonersplein zijn op maandag van 9.00 tot 19.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 09.00-16.30 uur.

Daarnaast kunt u het ontwerp van de omgevingsvisie bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de directe link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0772.omgevingsvisie-0201

Zienswijze

Tijdens de genoemde termijn is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling.

Het digitaal indienen van een zienswijze kan uitsluitend met het formulier dat hiervoor beschikbaar is op de gemeentelijke website via de directe link www.eindhoven.nl/zienswijze. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Een schriftelijke zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp omgevingsvisie deze betrekking heeft.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar:

De gemeenteraad van Eindhoven, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.

Wilt u liever mondeling een zienswijze indienen, dan dient u vóór 19 december 2019 een afspraak te maken met Els Cortooms via telefoonnummer 06-1834 8434.

Eindhoven 6 november 2019

Naar boven