Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Oude Goorseweg ong. en Borculoseweg 53-55 Diepenheim".

Logo Hof van Twente

Van 7 november 2019 tot en met 19 december 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Oude Goorseweg ong. en Borculoseweg 53-55 te Diepenheim" voor een ieder ter inzage.

 

Voor een perceel aan de Oude Goorseweg (nabij nummer 6) in Diepenheim is een plan ontwikkeld voor de realisatie van een zogenoemde eswoning. In het kader van de gemeentelijke rood voor rood regeling wordt aan de Borculoseweg 53-55 te Diepenheim circa 3.000 m² aan landschapsontsierende bedrijfsbebouwing gesloopt waarvan 1.000 m² wordt ingezet ter compensatie van de woning aan de Oude Goorseweg. De bestemming van beide locaties wordt gewijzigd in ‘Wonen’. Om deze ontwikkelingen juridisch-planologisch mogelijk te maken is deze herziening van het bestemmingsplan opgesteld.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.DPxOGRSEWEGENBRCWG-/NL.IMRO.1735.DPxOGRSEWEGENBRCWG-OP10.

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

6 november 2019.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven