VOORONTWERP WIJZIGINGSPLAN ‘KATWIJK NB, WONINGBOUW LIEFKESHOEK’

Logo Cuijk

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Cuijk 2005 het voorontwerp wijzigingsplan ‘Katwijk NB, woningbouw Liefkeshoek’ ter inzage wordt gelegd.

 

Het plangebied ligt in het gebied achter de De Boggerd en Liefkeshoek (5433 KG). Het plan maakt het bouwen mogelijk van in totaal negentien woningen van de types rijwoning, twee-onder-één-kapper en vrijstaand. De hoofdontsluiting komt in het verlengde van de Pastoor Suijsstraat. Het huidige speelveld krijgt een plaats in het plangebied.

 

Het voorontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vier weken ter inzage van woensdag 6 november 2019 tot en met 3 december 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.03BPWliefkeshoek-VO01. Er is een openbare informatieavond gepland in café Van Kempen, Mariagaarde 15 te Katwijk op dinsdag 19 november van 19.00 tot 20.30 uur.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerp wijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer M. Brugman, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 5 november 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

Naar boven