Ontwerp-bestemmingsplan Bedrijventerrein Grote Polder; multi-purpose stroken, Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

Ontwerp-bestemmingsplan Bedrijventerrein Grote Polder; multi-purpose stroken, Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude laat weten dat vanaf 5 november 2019 te bekijken is: het ontwerp-bestemmingsplan Bedrijventerrein Grote Polder; multi-purpose stroken.

Dit plan gaat over de multi-purpose stroken binnen het gebied van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Grote Polder 2012. Dit waren stroken openbaar groen tussen de bedrijfspercelen en de openbare weg. Na verkoop aan de aangrenzende bedrijven zijn de stroken in gebruik genomen voor bijvoorbeeld parkeren, laden en lossen, of groenvoorzieningen.

Volgens bestemmingsplan Bedrijventerrein Grote Polder mogen hekwerken in de multi-purpose stroken worden geplaatst met een maximale hoogte van 2,20 meter. Maar in het verleden is voor de multi-purpose stroken afgesproken dat in deze stroken geen hekwerken mogen worden geplaatst.

Om de regels voor de hekwerken in de multi-purpose stroken aan te passen aan de in het verleden gemaakte afspraken wordt de gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan opgesteld. Hiermee wordt er voor gezorgd dat binnen de multi-purpose stroken geen hekwerken gebouwd mogen worden.

Daarnaast worden de inrichtingsvoorwaarden MP-stroken uit de genoemde afspraken met deze herziening opgenomen in het bestemmingsplan, evenals de ontwerprandvoorwaarden uit het inrichtingsplan van 'Bloeiend boeiend bedrijventerrein Grote Polder'.

Het ontwerp-bestemmingsplan is zes weken lang te bekijken 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 5 november 2019 bekijken op de volgende plekken:

U kunt reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Dit heet een zienswijze. U mag een zienswijze geven tot en met 16 december 2019. Stuur uw zienswijze naar: Gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA  ZOETERWOUDE.

U mag ook een reactie geven in een gesprek. Daarvoor vragen wij u een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het Klant Contact Centrum 071-5806300.

De gemeenteraad gaat daarna besluiten over het vaststellen van het uiteindelijke bestemmingsplan

Daarbij gaat de gemeenteraad nadenken of er nog veranderingen nodig zijn. Bijvoorbeeld omdat er zienswijzen zijn ontvangen. Hoe en wanneer dat kan, maken wij op dat moment bekend.

 

Naar boven