Kennisgeving besluit Omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Zonnepark Farm Frites te Oudenhoorn

Logo Hellevoetsluis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hellevoetsluis maken bekend dat zij in haar vergadering van 22 oktober 2019 heeft besloten een omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) te verlenen voor de aanleg van een zonnepark voor Farm Frites, Molendijk 108 te Oudenhoorn.

 

Inhoud in het kort

Het besluit heeft betrekking op het in afwijking van het bestemmingsplan aanleggen van een zonnepark met daarbij behorende landschappelijke inpassing. Het geldende bestemmingsplan voor het betreffende perceel is het bestemmingsplan “Buitengebied West”, vastgesteld op 7 december 2016.

De aanleg van het zonnepark met landschappelijke inpassing kan mogelijk worden gemaakt op grond van artikel 2.12 lid 1, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). In de ruimtelijke onderbouwing wordt onderbouwd dat er sprake is van een goede ruimtelijke ordening.

 

Beroepschrift

Tegen dit besluit kunt u ingevolge de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt een beroepschrift indienen bij de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Zo mogelijk dient een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft bij het beroepschrift te worden overgelegd.

Als u in beroep gaat, kunt u tevens om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 50591 te 3007 BM Rotterdam. Een voorlopige voorziening

kan worden getroffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

 

Vragen?

Informatie over een besluit of de wettelijke mogelijkheden kunt u iedere werkdag verkrijgen bij de afdeling Beheer, Vergunningen & Handhaving, telefoonnummer 14 0181.

 

Hellevoetsluis, 30 oktober 2019

burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis

de secretaris, de burgemeester,

Naar boven