Ontwerpbestemmingsplan Zuid en West Dongen - partiële herziening 2020 - De Salamander, gemeente Dongen

Logo Dongen

De gemeente Dongen is  voornemens om het horecacategorie van het horecabedrijf De Salamander te verruimen van horecacategorie 1b naar categorie 2 (zonder regulier gebruik ten behoeve van feesten en muziek‐/dansevenementen).

De locatie is gelegen aan Belgiëlaan 2 te Dongen.

Ter inzage

Op grond van artikel 3.8 en 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening liggen het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken vanaf vrijdag 1 november 2019 tot en met donderdag 12 december 2019 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis, Hoge Ham 62 te Dongen. Na telefonische afspraak kan een kosteloze mondelinge toelichting worden gegeven door de behandelend medewerker.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via www.dongen.nl / Bestemmingsplannen / De Salamander of via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-nummer NL.IMRO.0766.BP2020000048-OW01).

Zienswijze

Gedurende deze zes weken kan een ieder bij de gemeenteraad op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen:

- schriftelijk, ter attentie van: de gemeenteraad van Dongen, postbus 10153, 5100 GE in Dongen;

- digitaal, door een e-mail te sturen naar info@dongen.nl, ter attentie van de gemeenteraad van Dongen;

- mondeling, na afspraak met mevrouw M.C. Gorissen  van het team Omgevingsbeleid, telefoonnummer: 14 0162, e-mail: connie.gorissen@dongen.nl.

Vervolgprocedure

De zienswijzen zullen door de gemeente worden betrokken bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan. De gemeenteraad beslist naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020 over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Info rmatie

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw M.C. Gorissen van het team Omgevingsbeleid, telefoonnummer: 14 0162, e-mail: connie.gorissen@dongen.nl.

Dongen 31 oktober 2019

College van burgemeester en wethouders, gemeente Dongen

Naar boven