Ontwerpexploitatieplan “Bedrijvenpark Deltaweg fase 1 2019”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken, op grond van artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpexploitatieplan “Bedrijvenpark Deltaweg fase 1 2019” met ingang van 31 oktober 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpexploitatieplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.EXBP05-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Het exploitatieplan biedt de wettelijke basis voor de toepassing van kostenverhaal en stelt regels ten aanzien van de ontwikkeling van de eerste fase van het Bedrijvenpark Deltaweg in het gebied ten noordwesten van knooppunt De Poel, de aantakking van de A256 (Deltaweg) op de A58.

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpexploitatieplan naar voren brengen bij de raad van de gemeente Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met mevrouw J. Poortvliet-de Jonge via (0113) 249 683 of j.poortvliet@goes.nl.

Naar boven