Ontwerp bestemmingsplan “Benedenweg 147 te Sint Pancras”

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat, met ingang van 29 oktober 2019, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt, het ontwerp bestemmingsplan “Benedenweg 147 te Sint Pancras”.

Doel

Aan de Benedenweg 147 te Sint Pancras bestaat het planvoornemen een vrijstaande woning te realiseren. Op dit moment heeft het perceel de bestemming “Tuin”. Het voornemen is daarmee in strijd. Om de ontwikkeling planologisch toch mogelijk te maken dient een nieuw bestemmingsplan te worden opgesteld. Het voorliggende plan voorziet hierin.

Terinzagelegging

Het plan ligt ter inzage in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis / De Binding, Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude. Ook is het ontwerp bestemmingsplan vanaf genoemde datum te raadplegen via internet opwww.ruimtelijkeplannen.nl (planID. NL.IMRO.0416.BPSP2012part006-on01).

Gedurende de termijn van ter inzage kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude.

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzagetermijn contact op te nemen met team Vrom van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Langedijk, 28 oktober 2019

Naar boven