Ontwerpbestemmingsplan “IJsseldelta-zuid, 3e herziening insteekhaven Reevediep”

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat met ingang woensdag 6 november 2019 bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis, gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘IJsseldelta-zuid, 3e herziening insteekhaven Reevediep’ ter inzage ligt. Vanwege een archeologische vindplaats is bij de aanleg van het Reevediep de insteekhaven ten oosten van de N50 en de Hanzelijn ca. 200 meter opgeschoven ten opzichte van het oorspronkelijke plan. Dit bestemmingsplan beoogt de planologische situatie in overeenstemming te brengen met de feitelijke situatie. De insteekhaven is al gerealiseerd.

Inzage

U kunt het plan inzien van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis. Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0166.00991284-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan ‘IJsseldelta-zuid, 3e herziening insteekhaven Reevediep’.

Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Fysieke leefomgeving, telefoonnummer 14 038.

 

Naar boven