Vastgesteld bestemmingsplan Groot Deunkweg 5 Aalten

Logo Aalten

De gemeenteraad heeft op 29 januari 2019 het bestemmingsplan Groot Deunkweg 5 Aalten gewijzigd vastgesteld. Dit plan maakt op het terrein van het voormalig azc Aalten een verenigingsgebouw met erf en evenemententerrein voor de Oranjevereniging Barlo mogelijk. Daarnaast krijgt het terrein een onbebouwde agrarische functie, een pad, een bronbos en wordt het geheel landschappelijk ingepast.

Inzien

Met ingang van woensdag 6 februari 2019 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage. Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00095-VG01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Bekendmakingen/Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor aan de Hofstraat 8 in Aalten.

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn zienswijzen naar voren gebracht. Ook heeft de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen in het plan aangebracht. Deze zijn vermeld in het vaststellingsbesluit en de Nota zienswijzen. Een belanghebbende kan gedurende de beroepstermijn beroep instellen. De beroepstermijn is van donderdag 7 februari 2019 tot en met woensdag 20 maart 2019. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht. 

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Wilt u ondersteuning bij het inzien van bestemmingsplannen op www.ruimtelijkeplannen.nl of hebt u andere vragen? Neem dan contact op met de gemeente via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

Naar boven