Vastgesteld bestemmingsplan Hoenderparkweg 61

Logo Apeldoorn

 

Vanaf 31 oktober 2019 ligt gedurende 6 weken ter inzage het bij raadsbesluit van 17 oktober 2019 vastgestelde bestemmingsplan Hoenderparkweg 61 met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1367-vas1. Het plan betreft de realisatie van 19 appartementen in een bestaand monumentaal schoolgebouw. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Ook heeft de gemeenteraad bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, beroep instellen.

Tot en met 12 december 2019 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Wij wijzen u er op dat dit bestemmingsplan een project betreft waarvoor afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing is. Daarom moet u de beroepsgronden in uw beroepschrift opnemen en kunt u de beroepsgronden na afloop van de beroepstermijn niet meer aanvullen.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 30 oktober 2019

Naar boven