Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw, Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., Assen, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 24 september 2019 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” ontvangen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen.

De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit op de bestaande inrichting Leens (LNS), gelegen aan de Klaarkampenweg in de bestuurlijke gemeente De Marne, op het perceel kadastraal bekend gemeente Leens, sectie K, nummer 1049.

De voorgenomen activiteit betreft het uitvoeren van werkzaamheden in de bestaande aardgasproductieputten LNS-1A en LNS-2, die tot doel hebben om de toestroming van aardgas te verbeteren. De werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een mobiele installatie.

De werkzaamheden zullen zoveel mogelijk overdag en gelijktijdig plaatsvinden. Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet onderbroken worden en zal daarom ook ’s avonds en in de nacht plaatsvinden. Transporten zullen zoveel mogelijk geconcentreerd plaatsvinden tijdens de daglichtperiode (7.00-19.00).

De werkzaamheden zullen naar verwachting eind oktober 2019 starten en naar verwachting begin november 2019 zijn afgerond.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. K. Kaya (tel. 070 – 379 77 68).

Naar boven