Bestemmingsplan “Gestelstraat 3 en 3a, Helvoirt” onherroepelijk

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het besluit van de raad van 04 juli 2019, waarin het bestemmingsplan “Gestelstraat 3 en 3a, Helvoirt” gewijzigd is vastgesteld, op 17 oktober 2019 onherroepelijk is geworden.

Met dit plan wordt de agrarische bestemming van de locatie gewijzigd naar een bedrijfsbestemming. Op deze manier kan de woning in gebruik worden genomen als bedrijfswoning behorende bij het niet-agrarische bedrijf. Het zuidelijk gelegen bedrijfsgebouw zal samen met de paardenbakken worden verhuurd ten behoeve van een paardenhouderij. De overige gronden en bedrijfsgebouwen zullen in gebruik worden genomen ten behoeve van het niet-agrarische bedrijf.

Bestemmingsplan inzien

U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Wonen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het bestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BP17HRNGestelsstr3-VA01.

Haaren, 22 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven