Voorontwerpbestemmingsplan Zorgvilla Westerweg 391

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Westerweg 391 met ingang van donderdag 24 oktober 2019 ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Na het bewezen succes van de bestaande Zorgvilla Craenenbroeck aan de Kennemerstraatweg, wil initiatiefnemer graag een tweede zorgvilla openen op de locatie van de voormalige sauna Heiloo aan de Westerweg 391. De initiatiefnemers hebben hun oog op deze locatie laten vallen vanwege de ligging. De Westerweg is een rustige weg en de locatie is goed bereikbaar voor familie vanuit de directe omgeving. Daarnaast is de grootte van de locatie geschikt om er een prachtige besloten tuin met paden, prieeltje en terrassen aan te leggen. De locatie ligt in een deel van Heiloo waar op dit moment nog geen woonzorg aanbod gerealiseerd is. De zorgvilla aan de Westerweg wordt een karakteristiek pand dat naadloos aansluit op zijn omgeving en een plek waar bewoners zichzelf kunnen en mogen zijn. Een plek waar de keuzevrijheid, bewonersgerichtheid, dienstverlening en oog voor detail bovenaan staan. Zorg en dienstverlening wordt afgestemd op de bewoner. De bewoner hoeft zich niet aan te passen op het zorgsysteem. Om dit te kunnen realiseren is voorliggende bestemmingsplan noodzakelijk.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het voorontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 24 oktober tot en met woensdag 4 december 2019 in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.BPWesterweg391-0201. Daarnaast ligt het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage:

  • in het gemeentehuis van Heiloo

  • de bibliotheek van Heiloo, Westerweg 250

Hoe kunt u reageren?

U kunt onder vermelding van inspraakreactie bestemmingsplan Zorgvilla Westerweg 391, tot en met woensdag 4 december 2019 schriftelijk een reactie sturen aan burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo, postbus 1, 1850 AA Heiloo of per e-mail aan sandrajager@debuch.nl. Ook is het mogelijk een mondelinge reactie in te dienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw Sandra Jager van het team Plannen en Projecten, tel. 088 909 7508. Anonieme reacties laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Jager van het Team Plannen en Projecten, gemeente Heiloo, telefonisch of via e-mail sandrajager@debuch.nl

 

Heiloo, 23 oktober 2019

Naar boven