Ontwerpbestemmingsplan Herontwikkeling de Peuzelaer

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W maakt bekend dat met ingang van donderdag 24 oktober 2019 het ontwerpbestemmingsplan Herontwikkeling de Peuzelaer met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.GBBPpeuzelaer-on01 ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht).

 

Het bestemmingsplan maakt woningbouwontwikkeling mogelijk op de locatie van de voormalige basisschool de Peuzelaer aan het Schuttersveld in Geertruidenberg. Op het Voorontwerpbestemmingsplan zijn twee inspraakreacties ontvangen. Deze inspraakreacties worden samengevat en beantwoord in de Reactienota inspraak en vooroverleg, die als bijlage aan het bijlagenboek is toegevoegd.

 

Communicatie

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken van donderdag 24 oktober 2019 t/m woensdag 27 november 2019 inzien in de Gemeentewinkel. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of op onze gemeentelijke viewer 0779.ropubliceer.nl.

 

Een ieder kan tijdens bovengenoemde termijn zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg

 

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Pieter van Cappelle, tel 0162 579 638.

 

Naar boven