Vaststelling bestemmingsplan Vogelzangsekade 7b, gemeente Lopik

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad het bestemmingsplan “Vogelzangsekade 7b” op 24 september 2019 gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen zijn opgenomen in de staat van wijzigingen behorende bij de nota zienswijzen.

Planontwikkeling

Het plan betreft het herbestemmen van de voormalige boomkwekerij op het perceel naar een stratenmakersbedrijf met bedrijfswoning.

Ter inzage 

Het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de overige bijbehorende stukken liggen van  23 oktober 2019 t/m 3 december 2019 voor eenieder ter inzage op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Strategie, beleid en projecten. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken met één van de medewerkers van het team RO via het algemeen telefoonnummer 0348 559955.

Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0331.01LopVZ-BP01) en op www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bestemmingsplannen”.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan schriftelijk een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door belanghebbenden:

  • die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • voor zover het beroep is gericht op de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen.

 

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State zal u een griffierecht in rekening brengen voor het behandelen van uw beroepschrift en eventueel verzoek om voorlopige voorziening.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, te weten op 4 december 2019. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Naar boven