Gemeente Heusden - Gebiedsaanwijzing op basis van Verordening afvoer van hemelwater en grondwater

Logo Heusden

Het college van Heusden heeft op 8 oktober 2019 besloten:

Het voornemen te hebben tot een gebiedsaanwijzing, zoals bedoeld in artikel 3 van de Verordening afvoer van hemelwater en grondwater gemeente Heusden 2019, voor het gehele grondgebied van de gemeente Heusden.

Hiermee wordt deze Verordening en bijbehorende Beleidsregel van kracht voor het gehele grondgebied van de gemeente Heusden.

Dit voornemen ligt vanaf 24 oktober 2019 voor een periode van 6 weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het voornemen treft u aan in de bijlage.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze op het voornemen indienen bij het college van Heusden. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen, of online via de website www.heusden.nl (inloggen met uw DigiD). Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 607019 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wil u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met William Peters via telefoonnummer (073) 513 17 89.

 

Naar boven