Gemeente Molenlanden, ontwerp-weigering omgevingsvergunning en ontwerp-weigering verklaring van geen bedenkingen Graafland 68 te Groot-Ammers, zaaknummer 915417

Logo Molenlanden

Kennisgeving ter inzage legging ontwerp-weigering omgevingsvergunning en ontwerp-weigering verklaring van geen bedenkingen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenlanden maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een aanvraag omgevingsvergunning te weigeren voor het bouwen van 2 windturbines ten behoeve van de bedrijfsvoering aan Graafland 68 te Groot-Ammers. Het ontwerp-besluit met de overwegingen en de overige bijbehorende stukken worden door burgemeester en wethouders ter inzage gelegd.

De gemeenteraad van de gemeente Molenlanden maakt bekend dat zij hiertoe op 11 juni 2019 een ontwerp-weigering verklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. De ontwerp- weigering verklaring van geen bedenkingen met de daarbij behorende stukken worden door de gemeenteraad ter inzage gelegd.

Activiteiten:

1. Bouwen

2. Planologisch strijdig gebruik op grond van Wabo, artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3

Voor: het bouwen van 2 windturbines.

Locatie:

Graafland 68 te Groot-Ammers

Terinzagelegging

De ontwerp-weigering omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken, de ontwerp-weigering verklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 oktober 2019 gedurende zes weken ter inzage tot en met 5 december 2019 bij de gemeente Molenlanden.

Zienswijze

U kunt binnen zes weken na start van de ter inzage termijn eventuele zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA te Bleskensgraaf. U kunt binnen zes weken na start van de ter inzage termijn eventuele zienswijzen tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA te Bleskensgraaf. Voor meer informatie over deze ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen kunt u contact opnemen met het vakteam Bouw- en Woningtoezicht via telefoonnummer: 088 75 15 000.

 

Naar boven