Omgevingsvergunning voor het realiseren en in werking hebben van 4 windturbines in lijnopstelling nabij de Goyerbrug ten zuiden van het Amsterdam-Rijnkanaal in Houten (Windpark Goyerbrug) (UV19016).

Logo Houten

 

Het volgende besluit, dat is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit, met de stukken die daarvan deel uitmaken, ligt ter inzage van 24 oktober 2019 tot en met 4 december 2019 in het gemeentehuis ter inzage:

Nabij de Goyerbrug in de gemeente Houten ten zuiden van het Amsterdam-Rijnkanaal, het realiseren en inwerking hebben van 4 windturbines in lijnopstelling (Windpark Goyerbrug) UV19016

 

Inzien besluit

Om dit besluit te kunnen inzien, moet u via (030) 639 26 11of via www.houten.nl/afspraak (kies bij product ‘Inzien/informatie documenten’) een afspraak maken. Het besluit is ook online in te zien via: www.houten.nl/windparkgoyerbrug.

 

Beroep

Als u het niet eens bent met deze vergunning kunt u daartegen op grond van het bepaalde in artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht, tegen betaling van griffierecht, tot en met 4 december 2019 beroep aantekenen bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Midden-Nederland (adres: Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, t.a.v. Afdeling bestuursrecht).

Het beroep kan slechts worden aangetekend door belanghebbenden die:

- zienswijzen op de ontwerpvergunning hebben ingediend;

- het niet eens zijn met de wijzigingen in deze vergunning ten opzichte van de ontwerpvergunning;

- redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op de ontwerpvergunning hebben ingediend.

Het beroep dient ten minste te bevatten:

- uw naam en adres, datum en handtekening;

- een omschrijving, datum en kenmerk van deze vergunning;

- de reden(en) waarom u het niet eens bent met deze vergunning (de gronden van het beroep).

 

Inwerkingtreding vergunning en voorlopige voorziening

Deze vergunning treedt op 5 december 2019 in werking.

Schorsing van de inwerkingtreding is slechts mogelijk als de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland (adres: Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, t.a.v. Afdeling bestuursrecht), tegen betaling van griffierecht, wordt verzocht een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed dit, gelet op de betrokken belangen, vereist. Wel dient dan ook beroep te zijn aangetekend.

 

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat belanghebbenden in het beroepschrift moeten aangeven welke beroepsgronden zij aanvoeren tegen het besluit. Na afloop van de termijn van 6 weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. U dient in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven