Ontwerp-uitwerkingsplan De Beekse Akkers - Zuidwest

Logo Laarbeek

Burgemeester en wethouders van Laarbeek maken bekend dat zij voornemens zijn om, ingevolge het bepaalde in artikel 6 van het bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers 2017’ en artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers 2017’ deels uit te werken om realisering van 42 woningen mogelijk te maken. Het betreft een locatie aan de westzijde van de Rijbroeksedreef en ten zuiden van de Vrijenborgsedreef. Het plan voorziet in de bouw van 21 vrijstaande, 2 halfvrijstaande en 19 rijwoningen.

Het ontwerpbesluit tot uitwerking van voornoemd gebied en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 21 oktober 2019 tot maandag 2 december 2019 ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek te Beek en Donk. Het ontwerp-Uitwerkingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De IMRO-code van dit plan is NL.IMRO.1659.BPUBDdbazw-ON01. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden een schriftelijke of mondelinge zienswijze kenbaar maken tegen het voornemen om het uitwerkingsplan vast te stellen. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het Ontwerp-Uitwerkingsplan de reactie betrekking heeft.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer Joan van Wetten (tel nr. 0492-469883). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven