Ontwerpbestemmingsplan De Baak 16 e.o.

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 en 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerp van het bestemmingsplan De Baak 16 e.o. van 17 oktober t/m 27 november ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan Bedrijvenpark Ambachtsezoom is met ingang van 20 juni 2019 geheel onherroepelijk geworden. Het perceel de Baak 16 is aangekocht door de gemeente en wordt onderdeel van het Bedrijvenpark Ambachtsezoom. Met dit bestemmingsplan wordt dat planologisch mogelijk gemaakt.In dit nieuwe bestemmingsplan worden ter plaatse van De Baak 16 bedrijven mogelijk gemaakt en zijn een aantal wegen en kavelgrenzen verlegd. Het gebied ligt in het te ontwikkelen Bedrijvenpark aan de zuidzijde.

Stukken ter inzage

Vanaf 17 oktober 2019 liggen gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan De Baak 16 e.o. en de bijbehorende stukken ter inzage. U kunt de betreffende stukken vinden op de volgende locaties:

  • -
  • -

    Op de site ruimtelijkeplannen.nl zijn de bestanden geplaatst, identificatienummers (IDN): NL.IMRO.0531.bp28DeBaak16eo-2001

  • -

    De pdf-bestanden staan op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl Kijk bij 'alle onderwerpen' en klik op 'ruimtelijke plannen'.

  • -

    De papieren versie ligt in het informatiecentrum van het gemeentehuis in Hendrik-Ido-Ambacht.

Indienen zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen de behandelend ambtenaar mevrouw Van Boxel 078-7702613

Naar boven