Ontwerp bestemmingsplan 'Waardsedijk 19'

Logo Oudewater

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Waardsedijk 19” wordt voorbereid. Op deze aanvraag is de coördinatieregeling overeenkomstig artikel 3.30 Wro en artikel 2 en 4 van de coördinatieverordening Oudewater 2010 van toepassing. Dit betekent dat de ontwerp vergunning en het ontwerpbestemmingsplan tezamen worden voorbereid.

 

Zowel het ontwerpbestemmingsplan als de ontwerp omgevingsvergunning ligt van 16 oktober tot en met 26 november 2019 ter inzage.

 

De plannen voorzien in het herinrichten van het perceel achter de Waardsedijk 19. Het gaat om het graven van en natuurvijver, het graven en dempen van een scheidingsloot, het ophogen van het terrein en het herinrichten van het perceel met gebiedseigen beplanting.

 

Het ontwerp bestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning zijn vanaf 16 oktober 2019 te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.oudewater.nl. De plannen zijn tevens in te zien op het stadskantoor in Oudewater, tel. 140348.

 

Gedurende de ter inzage termijn van 6 weken is het mogelijk voor een ieder om schriftelijk een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning. De zienswijzen kunnen worden gezonden aan de gemeenteraad van de gemeente Oudewater, Postbus 100, 3420 DC Oudewater.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met M.S.M. van Kats, beleidsadviseur ruimtelijke ontwikkeling via het telefoonnummer 0348-428563.

 

Naar boven