Bestemmingsplan Woonkavel Omloop, Boskoop

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat de gemeenteraad op 26 september 2019 het bestemmingsplan Woonkavel Omloop, Boskoop (gewijzigd) heeft vastgesteld.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan, met identificatienummer NL.IMRO.0484.BKwkomloop-VA01, en de bijbehorende bijlagen liggen vanaf 17 oktober 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Rechtsbescherming

Op het eerder ter inzage gelegen ontwerp van het bestemmingsplan is een zienswijze ontvangen van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Deze zienswijze heeft aanleiding gegeven om het plan voor wat betreft de toelichting gewijzigd vast te stellen.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan er beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan door:

  • een belanghebbende die een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijzen naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • iedere belanghebbende tegen de wijziging die de gemeenteraad heeft aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij naast het instellen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking tot op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 16 oktober 2019

Naar boven