Ontwerp uitwerkingsplan bestemmingsplan Centrale As (WG-U 3)

Logo Bunschoten

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten maakt bekend dat een ontwerp uitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor de invulling van een aantal percelen (kadastraal bekend sectie K, nummers 108 (ged), 620, 621 en 5093) gelegen tussen de woningen aan de Piet Heinstraat en de gebouwen van Scala Medica te Bunschoten-Spakenburg.

Het plan

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de realisatie van 25 grondgebonden woningen, inclusief de benodigde openbare ruimte in het gebied tussen de Piet Heinstraat en de gebouwen van Scala Medica te Bunschoten-Spakenburg.

Inzien

Het ontwerp uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken kan worden ingezien van donderdag 17 oktober 2019 tot en met woensdag 27 november 2019 tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van het team Omgevingsontwikkeling. Na telefonische afspraak met deze werkeenheid is inzage in de stukken buiten openingstijden ook mogelijk. Desgewenst kan bij het genoemde team een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen. U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancode NL.IMRO.0313.Centraleas0103-0201. Ook is het bestemmingsplan te vinden via www.bunschoten.nl. In het gemeentehuis kunt u de papieren versie inzien.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tijdens de periode van terinzagelegging hun zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij ons college indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan burgemeester en wethouders van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten-Spakenburg. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met het team Omgevingsontwikkeling voor het maken van een afspraak.

Bunschoten, 16 oktober 2019

Naar boven