Definitieve besluiten weigering omgevingsvergunningen voor zonneparken

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat zij de volgende aanvragen om omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) hebben geweigerd:

W2018-0435 Afwijken regels bestemmingsplan, bouwen van een zonnepark en gebruik waterstaatswerk of beschermingszone (watervergunning) aan de Nieuwstraat te Wagenberg

W2018-0433 Afwijken regels bestemmingsplan en bouwen van een zonnepark aan de Moerseweg 3a te Hooge Zwaluwe

W2018-0434 Afwijken regels bestemmingsplan en bouwen van een zonnepark aan de Horenhilsedijk te Lage Zwaluwe

W2018-0425 Afwijken regels bestemmingsplan, bouwen van een zonnepark en gebruik waterstaatswerk of beschermingszone (watervergunning) aan de Vierendeelsweg 4 te Lage Zwaluwe

W2018-0599 Afwijken regels bestemmingsplan en bouwen van een zonnepark aan de Vierendeelseweg 1 te Lage Zwaluwe

Terinzagelegging

De besluiten omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 18 oktober 2019 gedurende zes weken (tot en met 28 november 2019) ter inzage bij de servicebalie in het gemeentehuis, Park 1 in Made.

Beroepsclausule (Crisis- en herstelwet)

Belanghebbenden kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt. Een beroepschrift dient te worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Bij het instellen van beroep wordt griffierecht geheven. Meer informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen wordt door de griffie van de rechtbank verstrekt.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet minstens bevatten: - de naam en het adres van de indiener; - de dagtekening; - een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt, en; - de gronden van het beroep (motivering). Ook moet u bij het beroepschrift een afschrift overleggen van het besluit waartegen het zich richt.

Let op dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is op dit besluit. Het betreft namelijk een project als bedoeld in categorie 1.1. van bijlage 1 van deze wet.

Als een beroepschrift is ingediend, bestaat tevens de mogelijkheid om binnen de termijn voor het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij Rechtbank Zeeland – West-Brabant, sector bestuursrecht, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

 

Made 17 oktober 2019

Naar boven