Voorontwerpbestemmingsplan Kindcentrum Touwlaan

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat zij het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kindcentrum Touwlaan’ (NL.IMRO.0353.201801KCTouwlaan-Vo01) ter inzage leggen. Dit voorontwerp is opgesteld om de realisatie van een kindcentrum aan de Touwlaan plaatse van de voormalige Fatimaschool.

 

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kindcentrum Touwlaan’ ligt van 17 oktober tot en met 27 november 2019  ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis van IJsselstein. Daarnaast is het voorontwerp digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website en www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt gedurende de inzagetermijn een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie indienen.

 

U kunt uw schriftelijke inspraakreactie richten aan het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein, per adres Omgevingsdienst Regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht, onder vermelding van ‘Inspraakreactie vobp Kindcentrum Touwlaan’. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie wordt u verzocht een afspraak te maken met dhr. Y. Smeets van de Omgevingsdienst Regio Utrecht via telefoonnummer 088 022 5000.

 

Inloopavond

Er zal tevens tijdens de periode dat de plannen ter inzage liggen een inloopavond georganiseerd worden. Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de gemeente, de woordvoerder namens initiatiefnemers en opstellers van het bestemmingsplan aanwezig om vragen over het kindcentrum te beantwoorden. Zodra de locatie, datum en tijdstip bekend zijn wordt u via publicatie op de hoogte gesteld.

 

.

16 oktober 2019

Burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein

Naar boven