Ontwerp-bestemmingsplan “Boschkens fase 4C” (Goirle) en ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Logo Goirle

 

RECTIFICATIE

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en de Wet geluidhinder met ingang van 17 oktober 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • het ontwerp-bestemmingsplan “Boschkens fase 4C” (NL.IMRO.0785.bp2019002boschkens-ow01) en het daarop betrekking hebbende;

  • ontwerpbesluit hogere grenswaarde op grond van de Wet geluidhinder.

Doel, ligging en begrenzing

Het plan voorziet in de mogelijkheid tot het bouwen van maximaal 22 woningen ten noorden van de Rillaersebaan en achter de percelen aan de Tilburgseweg, in de kern Goirle. Aan de westzijde wordt het plangebied begrensd door de Venneweg. Voor de exacte begrenzing van het plangebied wordt verwezen naar de verbeelding (plankaart).

Ter visie en reageren

Het ontwerp-bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen tijdens openingstijden, bij de receptie van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien. Het plan is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.goirle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerp-bestemmingsplan zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

* schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

* mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-5310658).

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend voornemens te zijn ten behoeve van de nieuwe ruimtelijke ontwikkeling voor het plangebied van het bestemmingsplan “Boschkens fase 4C” hogere grenswaarden vast te stellen in de zin van de Wet geluidhinder. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 22 woningen. De maximaal vast te stellen hogere grenswaarde is 58 dB.

Ter visie en reageren

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien. Het ontwerp-besluit is raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.goirle.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden over het ontwerp-besluit hun zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

* schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

* mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-5310802).

 

Goirle, 16 oktober 2019.

het college van burgemeester en wethouders

Jolie Hasselman, gemeentesecretaris

Mark van Stappershoef, burgemeester

Naar boven