Bestemmingsplan, ontwerp, Hoofdstraat 37 Oirlo

Logo Venray

 

 

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het bestemmingsplan:

Hoofdstraat 37 Oirlo (NL.IMRO.0984.BP18010-on01)

Het plan heeft betrekking op de bedrijfslocatie Hoofdstraat 37 in Oirlo. Voor de opslag ten behoeve van het reeds aanwezige bedrijf wordt een nieuwe loods gerealiseerd. Op dit moment staan de materialen nog in de open lucht. Een deel aan de zuidzijde van het perceel gaat van een bedrijfsbestemming naar een agrarische bestemming en de noordelijke zijde van het perceel gaat voor een deel van een woonbestemming naar een bedrijfsbestemming.

Het ontwerpplan ligt (digitaal en op papier) van vrijdag 11 oktober 2019 t/m donderdag 21 november 2019 voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis van Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn zijn het ontwerp bestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken daarnaast beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.venray.nl/ter-inzage-liggende-stukken vindt u de directe link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het klantencontactcenter. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.venray.nl/melding-klacht-bezwaar-en-zienswijze.

 

Venray, d.d. 10 oktober 2019

Naar boven