Besluit van de Minister voor Rechtsbescherming van 4 oktober 2019 (kenmerk: 2717742/19/DP&O), houdende de benoeming van een interim lid van het bestuur van de raad voor rechtsbijstand

De Minister voor Rechtsbescherming,

Gelet op artikel 3, derde lid, van de Wet op de rechtsbijstand en op artikel 12, eerste lid, van de Kaderwet zelfstandige bestuursorganen;

Besluit:

Enig artikel

Mevrouw I.D. Nijboer, te Hardinxveld-Giessendam, te benoemen in de functie van interim lid van het bestuur van de raad voor rechtsbijstand voor de periode van 7 oktober 2019 totdat een nieuw lid van het bestuur zal zijn benoemd dat de taken overneemt, doch uiterlijk tot 1 oktober 2020.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst. Een afschrift zal worden gezonden aan betrokkene, de raad voor rechtsbijstand en aan de raad van advies van de raad voor rechtsbijstand.

De Minister voor Rechtsbescherming, S. Dekker

Overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit schriftelijk bezwaar worden gemaakt door iedere natuurlijke of rechtspersoon wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken. Daartoe moet binnen zes weken na de dag van publicatie van dit besluit in de Staatscourant een bezwaarschrift worden ingediend bij de Minister voor Rechtsbescherming, directie Personeel en Organisatie, Postbus 20301, 2500 EH Den Haag. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend, voorzien zijn van een datum alsmede de naam en het adres van de indiener en dient vergezeld te gaan van de gronden waarop het bezwaar berust en, zo mogelijk, een afschrift van dit besluit. Het bezwaar schort de werking van dit besluit niet op.

Naar boven