Reactieve aanwijzing (Zevenhuizerstraat t.o. nummer 257)

Logo Bunschoten

Burgemeester en wethouders van Bunschoten maken bekend dat voor de volgende verleende aanvraag om omgevingsvergunning een reactieve aanwijzing ontvangen is:

Zevenhuizerstraat t.o. nummer 257; het oprichten van een woongebouw met zorgverlening plus dagopvang, inclusief erfinrichting en het verplaatsen van een wagenloods; 

Beroep omgevingsvergunning

De verleende vergunning met bijbehorende stukken heeft voor een periode van zes weken ter inzage gelegen. Tot uiterlijk 5 september 2019 kon door een belanghebbende, die tijdig een zienswijze heeft ingebracht en de belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Midden Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.  

Reactieve aanwijzing

Op 27 augustus 2019 heeft Gedeputeerde Staten van Utrecht een reactieve aanwijzing gegeven, waarbij het belangrijkste argument is dat er een provinciaal belang is, dat als volgt is te omschrijven.  

Het provinciale belang in dit plan is gelegen in het feit dat de vergunningaanvraag betrekking heeft op het toevoegen van nieuwe bebouwing aan het buitengebied, die daaraan niet functioneel verbonden is.

 

Het aanwijzingsbesluit strekt er toe dat bovengenoemde verleende omgevingsvergunning niet in werking treedt. Het aanwijzingsbesluit is in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.9926.RA1909ZEVENHUIZERS-VA01

 

Beroep reactieve aanwijzing

De reactieve aanwijzing ligt tot en met 20 november 2019 ter inzage bij de balie van het team Omgevingsontwikkeling in het gemeentehuis. Tot uiterlijk deze datum kan een belanghebbende tegen dit besluit beroep indienen bij de Rechtbank Midden Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Gelijktijdig met of na de indiening van het beroepschrift kan, wanneer er sprake is van een spoedeisend belang, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland, sector Bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Bunschoten, 9 oktober 2019

Naar boven