Vaststelling bestemmingsplan ‘Waalbandijk 59, Dodewaard’, gemeente Neder-Betuwe

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt: het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 september 2019 vastge­stelde:

 

bestemmingsplan ‘Waalbandijk 59, Dodewaard’

 

Met dit bestemmingsplan is de voormalige pastorie van de Hervormde kerk in Dodewaard bestemd voor Maatschappelijke doeleinden, waardoor het (voormalige) woonhuis gebruikt kan worden als verenigingsgebouw bij de kerk (voor aan de kerk gerelateerde activiteiten). Het plangebied van het bestemmingsplan betreft het gehele perceel aan de Waalbandijk 59 in Dodewaard.

 

Inzageperiode: 10 oktober 2019 tot en met 21 november 2019 Inzageplaatsen:

 

Schriftelijk beroep: tijdens inzagetermijn, door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijker­wijs niet in staat zijn geweest. Adres: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

 

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

 

Opheusden, 9 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven