Voorontwerp bestemmingsplan Kotterstraat - Tholen

Logo Tholen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan:

Bestemmingsplan: Kotterstraat - Tholen

Plangebied: directe omgeving Kotterstraat 61 te Tholen

Aanleiding: dit bestemmingsplan heeft tot doel de herontwikkeling van de locatie aan de Kotterstraat 61 te Tholen mogelijk te maken. De herontwikkeling bestaat uit woningbouw.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 11 oktober 2019 tot en met 22 november 2019, dus gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.bpKotterstrTLN-VO01.

Inspraak

Iedereen die in de gemeente een belang heeft kan schriftelijk een inspraakreactie indienen over dit voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven