Wijzigingsplan Nijbroekerweg 5a Emst onherroepelijk.

Logo Epe

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3:9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan “Nijbroekerweg 5a Emst” onherroepelijk is geworden.

Het onherroepelijke wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om de bestemming van het perceel plaatselijk bekend Nijbroekerweg 5a te wijzigen. Op het perceel Nijbroekerweg 5 te Emst is een agrarisch bedrijf met twee bedrijfswoningen aanwezig: Nijbroekerweg 5 en 5a. De eigenaar van het perceel heeft het voornemen om Nijbroekerweg 5a af te splitsen van het agrarische bedrijf. Daarbij krijgt deze voormalige agrarische bedrijfswoning de aanduiding 'specifieke vorm van agrarisch - plattelandswoning'.

Het op 6 augustus 2019 door het college vastgestelde wijzigingsplan heeft met ingang van 22 augustus 2019 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het wijzigingsplan is hierdoor per 3 oktober 2019 onherroepelijk geworden.

Terinzagelegging

U kunt het onherroepelijke wijzigingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het wijzigingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG073Nijbroekrwg5a-VWP1, of deze link gebruiken:http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG073Nijbroekrwg5a-VWP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG073Nijbroekrwg5a-VWP1

De onherroepelijke bestemmingsplannen en wijzigingsplannen liggen op afspraak permanent voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. De wijzigingsplannen en bestemmingsplannen zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Epe, 16 oktober 2019

Naar boven