Vastgesteld bestemmingsplan “Rijtjes 8a” Oeffelt

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat de gemeenteraad op 26 september 2019 het bestemmingsplan “Rijtjes 8a” ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van een woning tussen de woning Rijtjes 8 en 9, 5441 XG Oeffelt.

Met ingang van 9 oktober 2019 ligt het bestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 19 november 2019 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 20 november 2019, tenzij voor die datum naast beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Economie.

 

Naar boven