Vastgesteld bestemmingsplan “Pastoor van der Marckstraat 2-2a Weurt

Logo Beuningen

Burgemeester en wethouders van Beuningen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 september 2019het bestemmingsplan “Pastoor van der Marckstraat 2-2a Weurt”ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de aanduiding “twee-aaneen” aan de Pastoor van der Marckstraat 2-2a te Weurt.

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening is de gemeenteraad in bepaalde gevallen verplicht om bij de vaststelling van een bestemmingsplan een exploitatieplan vast te stellen. In dit geval heeft de gemeenteraad geen exploitatieplan vastgesteld, omdat het verhaal van de exploitatiekosten van de in het plan begrepen gronden anderszins verzekerd is.

Inzage bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan liggen vanaf 9 oktober 2019 tot en met 19 november 2019 voor iedereen ter inzage en zijn raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de

volgende wijze:

Mogelijkheden beroep

Tegen het besluit van de gemeenteraad kunnen belanghebbenden vanaf 9 oktober 2019gedurende een termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht.Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

 

Beuningen, 7 oktober 2019

Naar boven