Ontwerpbestemmingsplan Rijksweg 8, Molenhoek

Logo Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Rijksweg 8, Molenhoek en de hierbij behorende stukken per 10 oktober 2019 voor eenieder gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage liggen. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.RIJKSWEG8-ON01.

 

Het plangebied is gelegen aan de Rijksweg 8 in Molenhoek, kadastraal bekend MOO 00 sectie A nummers 5906, 5907 en 5908. Het plan betreft het toekennen van de bestemming Wonen en het toevoegen van drie vrijstaande woningen in het plangebied ten opzichte van het onderliggende bestemmingsplan Het Lierdal, door de gemeenteraad vastgesteld op 8 december 2011. De bestaande vrijstaande woning en bijbehorende bouwwerken worden gesloopt om ruimte te maken voor vier vrijstaande woningen met een gestaffelde positionering.

 

Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld. De kosten voor het in procedure brengen van het bestemmingsplan zijn vastgelegd in een anterieure overeenkomst tussen de initiatiefnemer en de gemeente, gesloten op 1 oktober 2019, als bedoeld in art. 6.24 Wro. Over de overeenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er staat geen bezwaar en beroep tegen open.

 

Zienswijze:

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld op het ontwerpbestemmingsplan zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na datum terinzagelegging in te dienen. Het kenbaar maken van een zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 9111 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Naar boven