Vaststelling bestemmingsplan Landgoed de Emsterhof, plattelandswoning

Logo Epe

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 september 2019 het bestemmingsplan Landgoed de Emsterhof, plattelandswoning ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan voorziet in het planologisch mogelijk maken van reguliere bewoning van de 2e bedrijfswoning op Landgoed de Emsterhof.

Terinzagelegging

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van 10 oktober 2019 gedurende zes weken op afspraak voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. Het besluit en het bestemmingsplan zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG074LgEmsthPlatwo-VBP1, of deze link gebruiken:http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG074LgEmsthPlatwo-VBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG074LgEmsthPlatwo-VBP1 

Beroep

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen kan van deze mogelijkheid gebruik maken.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van een beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Epe, 9 oktober 2019

Naar boven