Bestemmingsplan Grietmanswijk 5 Bovensmilde vastgesteld

Logo Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 26 september 2019 het bestemmingsplan Grietmanswijk 5 Bovensmilde ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied wordt begrensd door het landbouwperceel ten noordwesten van het bedrijf aan de Grietmanswijk 5 te Bovensmilde. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is de uitbreiding van het opslagterrein voor het handelsbedrijf. De imro-code van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1731.Grietmanswijk5BS-VST1.

Ter inzage Het vastgestelde bestemmingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 10 oktober 2019 gedurende zes weken ter inzage. Het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’.

Beroep Gedurende de periode van inzage, kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aangezien er tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kan uitsluitend een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen, beroep instellen. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degene die op tijd beroep instelt, kan daarom tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift richt u aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; een verzoek om een voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze afdeling, op hetzelfde adres. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient u een afschrift van het beroepschrift mee te sturen.

Informatie Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Erik Eefting van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 92 20, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

Naar boven