Vaststelling Bestemmingsplan Recreatiepark Euverem

Logo Gulpen-Wittem

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 26 september 2019 het bestemmingsplan Recreatiepark Euverem heeft vastgesteld.   

 

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de kwalitatieve opwaardering, uitbreiding en herontwikkeling van het recreatiepark op het perceel gelegen Euverem 52 te Euverem/Gulpen (bungalowpark Euverem), kadastraal bekend gemeente Gulpen sectie B nummers 6548, 6549, 5969, 6777 en 5724. Betreffende percelen zijn planologisch reeds tot “recreatie-verblijfsrecreatie” bestemd maar t.b.v. de upgrading en modernisering is er een nieuw stedenbouwkundig en landschappelijk inrichtingsplan ontworpen.

 

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan Recreatiepark Euverem en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 12 oktober 2019 tot en met 22 november 2019 voor iedereen ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur).

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Onderwerpen/Bouwen en verbouwen/Bestemmingsplannen/Overzicht bestemmingsplannen)

  • 3.

    www.ruimtelijkeplannen.nl

    Beroep

    Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

     

    Inwerkingtreding bestemmingsplan

    Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn –naast het indienen van beroep- een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven