Bekendmaking verzoek tot wijziging van de verplichtstelling tot deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op artikel 16 van de Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000;

Maakt bekend:

  • 1. dat een aanvraag is ontvangen van organisaties van werkgevers en van werknemers in de bedrijfstak voor het houtbedrijf alsmede voor de bedrijfstakken voor de meubelindustrie en meubileringsbedrijven, daartoe strekkende dat de verplichtstelling, van de deelneming in de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven, ingevolge de Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000, zodanig wordt gewijzigd dat de verplichtstelling wordt uitgebreid met de werkgevers in de bedrijfstak voor het houtbedrijf.

  • 2. dat zienswijzen tegen inwilliging van bedoelde aanvraag schriftelijk (elektronisch via het webformulier op de website https://www.uitvoeringarbeidsvoorwaardenwetgeving.nl) kunnen worden ingediend bij de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, tot 2 november 2019.

  • 3. dat de op de aanvraag betrekking hebbende stukken digitaal te raadplegen zijn op https://www.uitvoeringarbeidsvoorwaardenwetgeving.nl.

Inlichtingen terzake van dit verzoek kunnen worden verkregen onder tel.nr. 070 – 333 5298.

’s-Gravenhage, 2 oktober 2019

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, De directeur Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, M.H.M. van der Goes

Naar boven