Tervisielegging ontwerpbestemmingsplan ‘Ittervoorterweg 17-19, Thorn’

Logo Maasgouw

Wat is het plan?

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Land van Thorn’. In het bestemmingsplan wordt aantal, op het perceel, toegestane woningen teruggebracht van twee naar één.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Ittervoorterweg 17-19, Thorn’ (NL.IMRO.1641.BPL093-ON01) met de hierbij behorende stukken ligt ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit de verbeelding, de regels en een toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt vanaf vrijdag 11 oktober 2019 tot en met donderdag 21 november 2019 (dus gedurende zes weken) ter inzage.

Waar is dit raadpleegbaar?

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken is raadpleegbaar in de informatieruimte van het gemeentehuis, Markt 36 in Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, behalve tijdens de avondopenstelling).

  • 2.

    Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl.

  • 3.

    Verder kunt u op www.ruimtelijkeplannen.nl het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken raadplegen. U kunt hier onder andere op een kaart inzoomen en op die manier het bestemmingsplan inzien.

  • 4.

    Voorts wordt iedereen in de gelegenheid gesteld het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken op het gemeentehuis langs elektronische weg te raadplegen.

Hoe kan ik een zienswijze indienen?

Gedurende de voormelde termijn van tervisielegging kan iedereen een zienswijze indienen en wel op de volgende manieren:

  • 1.

    schriftelijk bij de gemeenteraad, postbus 7000, 6050 AA in Maasbracht;

  • 2.

    mondeling tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht, behalve tijdens de avondopenstelling. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de heer P. Janssen of, bij diens afwezigheid, bij een van de andere medewerkers Ruimtelijke Ordening (tel. 0475-852500).

Maasbracht 11 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Maasgouw

 

 

  •  

Naar boven