Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Bollelaan 6-8, Naarden’ en bekendmaking besluit hogere waarde

Logo Gooise Meren

Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat met ingang van 7 oktober 2019, voor een periode van zes weken, tot 18 november 2019 voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingplan ‘Bollelaan 6-8, Naarden’ met identificatienummer NL.IMRO.1942.BP2017N003006-ON01.

Omschrijving

Het plan maakt de realisatie van drie vrijstaande woningen mogelijk aan het perceel Bollelaan 6-8 te Naarden. In het vigerende bestemmingsplan heeft het perceel een woonbestemming echter, past de voorgestelde verdeling van de drie woningen niet geheel binnen de geldende mogelijkheden. Gelet hierop is een partiele herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk.

Ter inzage ligging

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan 'Bollelaan 6-8, Naarden’ beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is in te zien bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 Bussum. Openingstijden, zie www.gooisemeren.nl.

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken, met ingang van 7 oktober 2019 tot 18 november 2019, kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen.

  • 1.

    Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000 1400 HA Bussum, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Bollelaan 6-8, Naarden'.

  • 2.

    Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht bij mevrouw J.E. Filippo via 035-2070000.

  •  

  •  

Bekendmaking Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Gooise Meren maken (gelet op artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 110c van de Wet geluidhinder) het volgende bekend:

Ten gevolge van de A1 en de Bollelaan zullen de beoogde woningen een hogere geluidsbelasting ondervinden dan de voorkeursgrenswaarde genoemd in de Wet geluidhinder. Burgemeester en wethouders hebben overeenkomstig artikel 83 en 110a Wet geluidhinder voor deze woningen in ontwerp hogere waarden vastgesteld.

Ter inzage ligging

Het ontwerpbesluit en andere ter zake zijnde stukken liggen vanaf 7 oktober 2019 gedurende 6 weken gezamenlijk met het ontwerp bestemmingsplan ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 te Bussum, geopend maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Desgewenst kan in het gemeentehuis een medewerker van gemeente Gooise Meren een mondelinge toelichting geven op de beschikking.

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken, met ingang van 7 oktober 2019, kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen.

  • 1.

    Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000 1400 HA Bussum, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Bollelaan 6-8 Naarden'.

  • 2.

    Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht bij mevrouw J. Filippo via 035-2070000.

     

    Beroep

    Tenslotte is het van belang te weten dat alléén degenen die zienswijzen hebben ingebracht zoals hierboven beschreven en belanghebbend zijn, te zijner tijd naar aanleiding van het definitieve besluit tot het verlenen van de hogere waarden beroep kunnen instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

     

     

     

  •  

  •  

  •  

  •  

 

Naar boven