Vooraankondiging bestemmingsplannen gemeente Halderberge

Logo Halderberge

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge kennis, dat zij twee bestemmingsplannen voorbereiden;

 

  • 1.

    Bestemmingsplan Esdoornlaan in Bosschenhoofd

    Directe aanleiding voor een bestemmingsplan aan de Esdoornlaan in Bosschenhoofd is het voornemen van de initiatiefnemer om 20 grondgebonden woningen te realiseren, daar waar de geldende bouw- en gebruiksregels dit niet toestaan.

     

  • 2.

    Bestemmingsplan Uythof Bovendonk in Hoeven

    Voor de komende jaren staat de restauratie en ontwikkeling van Bovendonk in Hoeven in de planning. Om deze ontwikkeling te realiseren wordt een nieuw bestemmingsplan voor zowel het gebouw als de buitenruimte voorbereid.

 

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Wanneer het ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal deze ter visie worden gelegd voor een ieder ten behoeve van het indienen van zienswijzen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in de Halderbergse Bode, de Staatscourant en langs elektronische weg (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met het team Ontwikkeling van de gemeente Halderberge, mevr. A. Coppens.

Oudenbosch, 9 oktober 2019

Naar boven