Kennisgeving ontwerp-beschikkingen uitgebreide voorbereidingsprocedure, bouwen van 24 appartementen en een maatschappelijke ruimte, Louise de Colignystraat 20, Alkmaar

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend:

 

  • 1.

    Dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor:

     

    Louise de Colignystraat 20 Alkmaar: het bouwen van 24 appartementen en een maatschappelijke ruimte in afwijking van het bestemmingsplan en het aanleggen van een uitrit.

 

  • 2.

    Dat zij voornemens zijn ten behoeve van dit bouwplan hogere grenswaarden Wet geluidhinder vast te stellen vanwege het wegverkeerslawaai op de Willem de Zwijgerlaan.

 

  • 3.

    Dat de gemeenteraad bij besluit van 13 december 2018 heeft verklaard voornemens te zijn om ten behoeve van de afwijking van het bestemmingsplan een verklaring van geen bedenkingen af te geven.

 

Datum einde zienswijzentermijn: 14 maart 2019.

 

Zienswijzen

De betreffende ontwerp-besluiten en de bijbehorende stukken liggen vanaf morgen gedurende zes weken ter visie bij de servicebalie Vergunning- en subsidieverlening op het Stadskantoor. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. Wilt u langskomen? Maak een afspraak.

 

Een ieder kan gedurende deze termijn mondeling of schriftelijk eventuele zienswijzen over de ontwerpbesluiten 1 en 3 naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, Postbus 53, 1800 BC Alk­maar. Ten aanzien van het tweede ontwerp besluit is dit recht voorbehouden aan belanghebbenden.

Eventuele zienswijzen dienen uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde zienswijzentermijn te zijn ingediend.

Naar boven